top of page

Balmain

Një nga shtëpitë më të vjetra dhe më prestigjioze të modës në Francë, e themeluar nga i mbrojturi i Lucien Lelong, Pierre Balmain. Silueta e thjeshtë dhe krijimi i një figure të përjetshme të orës së rërës ishte shënuar në historinë e markës si një revolucion i pasluftës. Dizajni i gjallë, shkëmbi dhe një numër mbresëlënës zbukurimesh janë propozimet aktuale të mjeshtrave profesionistë - Oscar de la Renta dhe Oliver Rousteing. Është ajo që i bën veshjet Balmain një linjë rinore, tërheqëse për adhuruesit e ekstravagancës.

bottom of page