top of page

ETRO X WOLFORD Bashkëpunimi më i fundit i Etro-s përzien modelet ikonike të Shtëpisë me ekspertizën e nënshkrimit të Wolford në veshjet luksoze të lëkurës, siç shihet në shfaqjen #EtroFW24.

ETRO X WOLFORD


L'héritage d'ETRO takon savoir-faire e Wolford në një projekt që interpreton ikonografinë e markës milaneze përmes përsosmërisë së kompanisë austriake në materialin e lëkurës couture. Koleksioni ETRO x Wolford përfshin tre modele të krijuara ekskluzivisht për ETRO. Bodysuits, jumpsuits, mantelet, tops, fundet, culottes dhe getat janë zbukuruar me printime Paisley në pëlhurat ikonike Wolford, duke krijuar rroba që përshtaten në mënyrë të përkryer me trupin, si një bizele e dytë.
AKTI ETRO


Shfaqje e modës për femra dhe meshkuj për vjeshtë/dimër 2024.

ETRO ndërmerr një udhëtim homerik këtë sezon. Marco De Vincenzo preferon të udhëtojë duke programuar modelet e pëlhurave të lashta dhe duke interpretuar të kaluarën e ETRO-s si një sedimentim në të cilin ai gjen, çdo herë, diçka nga vetja.

Comments


bottom of page