Pantallona xhupi luksoze të shtypura Barocco Acanthus, shfaqur një motiv të gjetheve të akantusit të krahasuar me një sfond dërrasë, kjo shtypje është pikturuar tërësisht me duar në tone elegante prej ari, të zezë dhe të bardhë.

 

Model #: A87359 A235725
Season: Vjeshte-Dimer 2020

 

BAROCCO ACANTHUS PRINT SWEATPANTS

€720,00Price