Kreshta e markës është tipar në kraharorin e majtë në këtë këmishë me mëngë të mermerizuar të pambukut Mako. Monografia ikonike është e qëndisur në lakin e varur në zgjedhë. Jakë me shirita të endur me vija të kundërta përmban një fiksim të një butoni. Bllok me ngjyra, pranga të endura me shirita. Bishti i poshtëm përmban ndarje anësore dhe dy qepje me gjilpërë.

BILLIONAIRE - Polo shirt SS Crest