Netët e ftohtëta të pranverës kanë nevojë për një veshje të përshtatshme. Kjo xhaketë e leshtë e thurur pa mëngë përmban një najlon të mbushur dhe të mbushur me tegela dhe emblema e Maison e qëndisur në një copëz të qepur në gjoksin e majtë. Një varëse rrobash prej najloni në zgjedhë. Mbërthim i zinxhirit. Dy xhepa. Qafë me shirita dhe hems fund. Rreshtim i brendshëm.

BILLIONAIRE - Short Vest Crest