Shkronjat e markës janë të qëndisura në pjesën e përparme të kësaj bluze të triko pambuku. Monografia ikonike është e qëndisur në lakin e varur në zgjedhë. Ngjyrosje me shirita me shirita. Dy prangat e thurjes së gjilpërave dhe karakteristikat e poshtme të hemit me çarje anësore.

BILLIONAIRE - T-shirt Round Neck SS Logos

€400,00Price