top of page
CREED AVENTUS 100ML

CREED AVENTUS 100ML

€330,00Price

Lëshuar në 2010, për të shënuar 250 vjetorin e House of Creed, Aventus është adhurimi i vlerësuar për çdo gardërobë aromë dhe është aroma ideale për individët që shijojnë një jetë të jetuar mirë.

Aventusi i jashtëzakonshëm u frymëzua nga jeta dramatike e një perandori historik, duke festuar forcën, fuqinë dhe suksesin. Futur në vitin 2010 dhe hartuar nga dora e shkathët e Sixth Generation Master Parfumer Olivier Creed në bashkëpunim me djalin e tij Erwin, kjo aromë është rritur duke u bërë aroma më e shitur në historinë e markës. Olivier krijoi emrin e tij ikonik që rrjedh nga një ("nga") ventus ("era"), duke ilustruar njeriun Aventus si të destinuar të jetojë një jetë të drejtuar, gjithnjë galopuar me erën në shpinë drejt suksesit. Aventus është një përzierje e sofistikuar për individët që shijojnë një jetë të jetuar mirë.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page