Neroli Sauvage është një festë e Dukeshës së Nerola të shekullit të 17-të, kështjella dhe kopshtet e së cilës ishin të famshme për ahengjet e tyre të gëzueshme të kopshtit veror.

Neroli Sauvage feston Dukeshën e Nerola të shekullit të 17-të (një qytet i vogël afër Romës), kështjella dhe kopshtet e së cilës ishin të famshme për ahengje të gëzueshme të verës. Duke marrë frymëzimin e saj nga fjala franceze për "i egër", kjo përzierje gjallëruese kap atmosferën e harlisur të mbledhjeve të Dukeshës gjatë së cilës mysafirët shtypnin lulet e nerolit kundër lëkurës së tyre për të lëshuar thelbin e hidhur të luleve akoma dhe të hidhur. I ankoruar nga ngrohtësia e ambergris dhe i mprehur me verben, Néroli Sauvage është i përshtatshëm për burrat dhe gratë që vlerësojnë një aromë të freskët agrumesh me thellësi të lëmuar.

CREED NÉROLI SAUVAGE 50ML

€300,00Price