Forca e rafinuar dhe fuqia e lëmuar, Spice and Wood feston historinë e gjatë të Shtëpisë së Creed për thurjen e aromave në një histori aromatik. Hapja këmbëngulëse e përzierjes së limonit të lagur nga dielli, karafili i ngrohtë dhe molla aromatike vendoset në nota të pasura të drurit të kedrit, duke kujtuar brigjet antike të Nilit të veshur me dru. Melmesat dhe druri bashkohen me thellësi të fuqishme me përsosje tërheqëse. 

Spice and Wood feston historinë e gjatë të Shtëpisë së Creed për endjen e aromave në një histori aromatik. Hapja këmbëngulëse e përzierjes së limonit të lagur nga dielli, karafili i ngrohtë dhe molla aromatike vendoset në nota të pasura të drurit të kedrit, duke kujtuar brigjet antike të Nilit të veshur me dru. Melmesat dhe druri bashkohen me thellësi të fuqishme me përsosje tërheqëse.

CREED SPICE & WOOD 75ML

€525,00Price