Rrip i zi nga Dsquared2. I punuar nga lëkura, ky aksesor fiksohet me një kopsë të stampuar në logo, në gri dhe të zezë.

 

Model #: BEM0276 04600001 M1960
Season: Vjeshte-Dimer 2020

DSQUARED2

€300,00Price