Atlete Dsquared2, atlete të zeza të ulëta prej lëkure. Kjo këpucë e mbyllur ka detaje të bardha në anë, logo të zezë Dsquared2 anash dhe '1964' të qëndisur me të zezë në thembër. E vetmja është bërë prej gome dhe ka logon Dsquared2 në thembra.

 

Model #: SNM0122 01503113 M436
Season: Vjeshte-Dimer 2020

DSQUARED2

€510,00Price