Pallto kafe nga Dsquared2. Krijuar nga lëkura e lisave, kjo veshje përmban një fiksim me dy drejtime, skajet dhe katër xhepat e përparmë.

100% Lëkurë Ovine

 

Model #: S72AA0446
Season: Vjeshte-Dimer 2020

 

 

DSQUARED2

€3.520,00Price