Keni pasur ndonjëherë ndjenjën kur shfaqet kënga e duhur është sikur mund ta pushtoni botën? Theshtë e njëjta gjë me këtë xhaketë xhins Dsquared2 - ato zbukurime patch nënkuptojnë vetëm një gjë, dhe kjo është biznesi serioz i modës.

 

Model #: S75AM0768
Season: Vjeshte-Dimer 2020

DSQUARED2 SPORTSJACKET

€1.170,00Price