Krijuar në një përzierje delikate të mëndafshit dhe pambukut, kjo triko zbukurohet me qëndisje me fije Medusa ton-sur-ton të modelit Greca.

 

Model #: A69777 A236099
Season: Vjeshte-Dimer 2020

GRECA ACCENT CREW NECK SILK SWEATER

€610,00Price