Xup i zi nga Philipp Plein. I bërë nga pambuku, ky model i mëngës së gjatë përmban aplikacione dekorative Game The Crazy Banana Game ’në të zezë, të bardhë dhe të verdhë, si dhe një kapuç me tel tërheqës dhe zbukurime me shirita në buzë dhe pranga.

 

100% pambuk

Model #: MJB2023 PJO002N
Season: Vjeshte-Dimer 2020

PHILIPP PLEIN

€840,00Price