Jelek i zi me kapuç nga Philipp Plein. Kjo veshje përmban një zinxhir,

shtypje shumëngjyrëshe me një motiv lulesh dhe një logo, si dhe dy xhepa.

 

Model #: WRC0067 PNY002N
Season: Vjeshte-Dimer 2020

 

PHILIPP PLEIN

€2.100,00Price