Këto dollakë me rrip të lartë të lateksit janë frymëzuar nga pantallonat më xhinse me xhep 5. Xhepat e përparme tërhiqen thjesht nga seams dhe në pjesën e pasme dy xhepa patch. Mbërthim i butonit të vetëm metalik. Philipp Plein nënshkrim metalik në anën e pasme të brezit të belit. Zinxhir në pranga në fund.

PHILIPP PLEIN - HIGH WAIST JEGGING

€450,00Price