Rrokullisjet, veshi dhe loti janë karakteristika kryesore të këtyre pantallonave xhep të shtrirë prej guri. Butoni metalik. Një simbol lëkure me shkronjat e Maison në xhepin e djathtë të pasëm. Qepje me dy gjilpëra. Përshtatja: Prerje super e drejtë.

PHILIPP PLEIN - SUPER STRAIGHT CUT

€540,00 Regular Price
€270,00Sale Price