Një nga karakteristikat e këtyre pantallonave xhep të shtrirjes me gur prej 6 lesh janë shirita dhe gërvishtje. Dekoratat me shkëlqim janë të mbivendosura në të dy këmbët dhe në xhepin e djathtë të pasmë. Butoni i vetëm metalik në bel. Xhepa të poshtëm dhe një copë lëkure me logon gjashtëkëndore të markës në të duhurin. Qepje me dy gjilpëra. Përshtatja: Super Drejt

PHILIPP PLEIN - SUPER STRAIGHT CUT SKULL

€660,00