Ikonografia e Maison Plein përmban në çdo sezon kafkën ikonike të riinterpretuar në një version të ri dhe origjinal. Në këtë ekuipazh pëlhure, ku është paraqitur, e bërë me rhinestones, në shtyp në pjesën e përparme së bashku me shkronjat e markës. Logoja gjashtëkëndore është e qepur në zgjedhë. Hems me shirita.

PHILIPP PLEIN - SWEATSHIRT LS SKULL STRASS

€1.190,00Price