top of page
Small sicily bag in aria matelassé calfskin

Small sicily bag in aria matelassé calfskin

€1.450,00Price

Një ikonë e markës për përsosmëri, çanta mesatare e Sicilisë është ofruar në lëkurë viçi aria matelassé për FW20. E gjithanshme dhe femërore, ajo bashkon si praktikën ashtu edhe elegancën

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page