Valentino Garavani Giggies VLTN TIMES atlete të larta në pëlhurë

- Printuar VLTN ne gjithe materialin.

- Lidhëse me logon e jacquard VLTN që përputhen me pjesën e sipërme

- taban gome me gdhendje VLTN dhe shtypje VLTN

- Prodhuar në Itali

VALENTINO GARAVANI SNEAKER HIGHT TOP VLTN TIMES

€860,00Price