Krijuar prej mëndafshi të pastër, kjo këmishë e prerë krenohet me modelin Barocco Patchwork - një mozaik elegant me printime të trashëgimisë pastel dhe thekse delikate të kafshëve.

 

Model #: A88213 1F00456

VERSACE

€1.050,00Price