E punuar në Itali nga lëkura premium, çanta e fundit e Versace zbukurohet me një pllakë Medusa - i njëjti dekor që u zbulua në dyert e selisë së parë të markës në Milano. Silueta e butë mund të stilohet në dore ose nëpër shpatull, duke shfaqur dy shirita shpatullash të ndashëm: një lëkurë dhe një zinxhir. 

 

100% lëkure

Model #: DBFI038-DVIT2T
Season: VERA 2021

VERSACE

€2.250,00Price