top of page

Gisele Bündchen for BALMAIN springsummer 2024

Perderisa Balmain Pranvera 2024 nuk është asgjë tjetër veçse sipërfaqësore (u sigurova që kërcellet tona

përmbajnë më shumë se pjesa e tyre e drejtë e gjembave, për të pasqyruar më së miri kompleksitetin bindës të dëshirës), koleksioni ynë shumëngjyrësh për këtë sezon është padyshim një festë e paturpshme e fuqisë. e dashurisë, bukurisë dhe gëzimit - sepse sot ne të gjithë mund të përdorim shumë më tepër gëzim, bukuri dhe dashuri në jetën tonë."Pra, kur erdhi koha për të xhiruar këto dizajne, e dija saktësisht se me kë të bëhesha partner: Rafael Pavarotti, i cili sapo kishte mbikëqyrur një seri imazhesh mahnitëse për fushatën tonë Balmain Fall 2023. Duke vendosur për frymën, fokusin, qëndrimin dhe yllin e Fushata e pranverës ishte po aq e lehtë: Gisele”."Sigurisht, duhej të ishte bashkatdhetarja e Rafaelit, Gisele Bündchen. Një nga arsyet që isha kaq e fiksuar pas Gisele si adoleshent ishte personaliteti i saj i mahnitshëm."

Comments


bottom of page