top of page

The balmain b-buzz


THE BALMAIN B-BUZZ


Emri është shumë më tepër se një lojë e thjeshtë mbi aliteracionin. Ai pasqyron frymën emocionuese dhe tërheqëse të Balmain-it të sotëm - një shtëpi që vazhdon t'i bëjë homazh trashëgimisë së saj dhe të mbështetet në aftësitë e veçanta të një atelieje të modës, ndërsa mbush çdo pistë me dëshirën e Olivier Rousteing për të kanalizuar mënyrën se si brezi i tij dëshiron të vishet. sot.


#BE BOLD

Ky koleksion ka pamje nga ofertat e pistës për frymëzim, duke përdorur disa nga nënshkrimet më të njohura të Rousteing: thekë të trasha, lëkure të mbushura me tegela, zbukurime mbresëlënëse, printime të guximshme kafshësh dhe ato modele grafike bardh e zi tërheqëse, të cilat mund të jenë monokromatike, por janë asnjëherë monotone.

Comments


bottom of page