top of page
Alexander McQueen

Alexander McQueen

€760,00Price

Black sweater from Alexander McQueen. Knitted from cotton with contrasting white label's logo across the front, this piece of garment is complete with a round neck and long sleeves.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page