Pantallona të zeza me bel të lartë me lëkurë qengji nga Alexander McQueen që përmban bel të lartë, fiksim anash, xhepa fiksimi përpara, përshtatje të dobët, detaje të kunjit dhe zinxhirë të kyçit të këmbës

 

Model #: 633546 Q5AEB 1062
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€2.990,00Price