Këmishë mëndafshi me jakë mandarine dhe mëngë të fryra. Cilësi gjysmë transparente.

 

Model #: 629396 QBAAF 9016
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€1.370,00Price