Xhaketë lëkure e zezë me kapëse nga Alexander McQueen, e cila përmban xhaketa të fiksuara, maja të fiksuara, fiksim të butonit të përparmë, mëngë të gjata, dy xhepa përpara dhe detaje metalike.

 

Model #: 633542 Q5AD9 1062
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€4.490,00Price