Pantallona të zeza nga Alexander McQueen. E bërë nga leshi, kjo palë dallohet nga modeli i palosur dhe të shoqëruar me fiksime të  butonave, dy xhepa të përparmë, një xhep mbrapa dhe me gjatësi deri tek kyçet e këmbëve.

 

Model #: 584873 QJAAC 1000
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€690,00Price