Fund i kuq, i bardhë dhe i zi nga Alexander McQueen. Ilustruar me një shtypje modeli, ky dizajn femëror përdor mbyllje me zinxhir dhe fiksim anash

 

Model #: 641913 Q1AR1 6050
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€910,00Price