Xhup i kuq nga Alexander McQueen. Thurur nga pëlhura jacquard, ky stil është i plotë me fiksim butoni dhe një qafë të rrumbullakët.

 

Model #: 641911 Q1ARY 6050
Season: Dimer 2021

ALEXANDER MCQUEEN

€1.330,00Price