top of page
Alexander McQueen

Alexander McQueen

€420,00Price

An antiqued silver-tone bracelet on chain from Alexander McQueen. Made of brass. Fastened via lobster clasp. Embellished with skulls encrusted with with Swarovski crystals.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page