top of page
Alexander McQueen

Alexander McQueen

€550,00 Regular Price
€500,00Sale Price

Alexander McQueen palladium-tone brass earrings with the iconic Skull and micro Swarovski crystals. Nickel free.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page