top of page
Black palladium metal Wonder Boy sunglasses

Black palladium metal Wonder Boy sunglasses

€960,00Price

Oversized shield-shaped titanium frame, wide gold-tone and amber temples, gold-tone Balmain logo in front, Wonder Boy lettering on interior of temples, dark gray anti-glare lenses, silvery mirror effect

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page