top of page
Gold-tone and dark gray metal Wonder Boy sunglasses

Gold-tone and dark gray metal Wonder Boy sunglasses

€960,00Price

Gold-tone and gray oversized rectangle sunglasses
Oversized shield-shaped titanium frame, wide gold-tone and dark gray temples, gold-tone Balmain logo in front, Wonder Boy lettering on interior of temples, dark gray anti-glare lenses

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page