top of page
Black and gold-tone acetate B-I sunglasses 100A 56

Black and gold-tone acetate B-I sunglasses 100A 56

€590,00Price

Black and gold-tone large square sunglasses
Oversized square frame, wide temples, gold-tone Balmain logo on side, gold-tone finishes, gray shaded anti-glare lenses

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page