Xhaketë xhins që përmban fiksim të butonit të përparmë, qafë të rrumbullakët, katër xhepa patch përpara, mëngë gjysmë të gjata, siluetë të pajisur dhe shpatulla të strukturuara. 

 

Model #: UF17540d059
Season: Vjeshte-Dimer 2020

BALMAIN square-shoulder denim jacket

€1.880,00Price