Këto copëza deerskin me një pamje espadrille ofrojnë rehati të pastër. Monografia dhe shkronjat e markës janë të qëndisura në vampë Monografia është e qëndisur në banakun e thembra. Shock thithin gomën e vetme. Rreshtim i shpuar i napës. Shtrojë e lëvizshme.

BILLIONAIRE - Espadrillas Double B

€760,00Price