top of page
BILLIONAIRE - T shirt Round Neck SS Baroque

BILLIONAIRE - T shirt Round Neck SS Baroque

€430,00Price

Kreshta me monogramin e dyfishtë B është një nga simbolet më të njohura të Miliarderit. Në pjesën e përparme të kësaj bluze të triko pambuku është e shtypur me fletë metalike. E njëjta teknikë e shtypjes përdoret në zgjedhë. Qafë me shirita Qepje me dy gjilpëra në të dy prangat dhe në hemun e poshtëm.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page