top of page
BILLIONAIRE - T-shirt Round Neck SS Lion

BILLIONAIRE - T-shirt Round Neck SS Lion

€400,00Price

 

Një luan i zhurmshëm dhe shkronjat e markës janë paraqitur në shtypjen e letrës, në pjesën e përparme të kësaj T-shirt të triko pambuku. Kreshta ikonike është e shtypur edhe me letër, por në zgjedhë. Qafë me shirita Dy qepje gjilpërash mbi hems.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page