top of page
Black acetate B-I sunglasses

Black acetate B-I sunglasses

€650,00Price

Black large square sunglasses
Oversized square frame, wide temples, black Balmain logo on side, dark gray anti-glare lenses

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page