top of page
Black cotton T-shirt with white velvet Balmain Paris logo

Black cotton T-shirt with white velvet Balmain Paris logo

€360,00Price

Black cotton T-shirt
Short sleeves, crew neck, white velvet Balmain Paris logo

VH1EF000 B029 0PA

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page