top of page
CREED GREEN IRISH TWEED 100ML

CREED GREEN IRISH TWEED 100ML

€330,00Price

Një dremitje në të kaluarën e rrobaqepësisë së kuajve të artizanit të House of Creed, Green Irish Tweed është e sofistikuar, klasike dhe pa masë mashkullore - ashtu si cicërima e zotërisë së shekullit të nëntëmbëdhjetë. 

lasike, siç na thotë fjalë e urtë e vjetër, nuk del kurrë nga moda. Si një kostum i përshtatur në mënyrë perfekte, Green Irish Tweed ka qenë dhe vazhdon të vishet nga burra të sigurt në kulmin e fushës së tyre. Aroma kombinon në mënyrë elegante freskinë e drunjtë dhe maskulinitetin e pastër, të përshtatshme në mënyrë të barabartë për një shëtitje nëpër fshatin irlandez dhe një ecje poshtë tapetit të kuq. Një nga aromat më të shitura të Creed, ta veshësh do të thotë të jesh i paharrueshëm.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page