DSquared vendosi të mbrojë thjeshtësinë këtë sezon me këtë triko të leshtë. Lehtë dhe çiftëzohet lehtësisht, dizajni i rafinuar sjell markë tonale në gjoks së bashku me një xhep të dobishëm për të mbajtur gjërat e domosdoshme të minimizuara afër.

 

Model #: S74HA1103 S16794 900
Season: Vjeshte-Dimer 2020

DSQUARED2 JUMPER

€390,00Price