top of page
Royal Varsity Jacket

Royal Varsity Jacket

€2.690,00Price

2 495 €

This varsity jacket is padded for a 90s feel. It is constructed from a wool blend with leather sleeves and features sportswear-inspired patches. Boxy fit.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page