top of page
Slim-fit ripped blue cotton jeans

Slim-fit ripped blue cotton jeans

€1.020,00 Regular Price
€510,00Sale Price

Ripped blue cotton jeans
Six zippered pockets, belt loops, intentionally ripped and faded areas, edged trim on interior

UH05230 Z179 

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page