top of page
Slim fit faded blue cotton jeans

Slim fit faded blue cotton jeans

€1.020,00 Regular Price
€510,00Sale Price

Faded blue cotton jeans Six pockets, belt loops, ripped and distressed areas

UH15230 Z008 6AA

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?


Porosia mund të kthehet brenda 24 orëve

*Artikujt me çmime speciale nuk mund të kthehen!

Na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale!

Porositë tona realizohen me postën :

  • Instagram
logposta.png
bottom of page