top of page
V - ROMASK ICONIC OVERSIZED MASK

V - ROMASK ICONIC OVERSIZED MASK

€740,00Price

V- ROMASK Iconic oversized mask me një prekje të stilit urban përmes trashëgimisë së saj couture.

Me origjinë nga një peizazh oneirik, i përshkuar nga hijeshia dhe përfshirja, VALENTINO EYEWEAR COLLECTION riafirmon zgjedhjen e autenticitetit dhe trashëgiminë Couture të shtëpisë, në të gjithë zejtarinë japoneze.

  • VLS-120A-146 RSE-BLK

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktin ?

Atëherë na kontaktoni në Whatsapp / Viber,  në numrin tonë 049 666 678 dhe në rrjetet tona sociale ose përmes live chat!

  • Instagram
bottom of page